akiket_tamogatunk

Weboldal / Facebook / Hírlevél hirdetési áraink
GORDI.HU

Google plus

Oldalainkat 93 vendég és 2 tag böngészi

Vásárlási feltételek

A megrendelés menete

A vásárlás előtt kérjük, szíveskedjen regisztrálni alap adatait  (lsd. fent jobbra: regisztráció). A regisztrációt követően már bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud belépni. Illetve ezután már telefonon (0630 952 7365 vagy 0630 568 2936) illetve emailben (info@gordi.hu) is rendelhet. Bolti vásárlás esetén a megrendelés nem szükséges.

Áraink

A termékek mellett szereplő árak (darab ár) kedvezmény nélküli árak, mennyiségi vásárlás esetén (3db felett) - amennyiben nincs fent a keresett mennyiséghez ár - kérje egyedi árajánlatunkat. A feltűntetett árak az Áfa-t tartalmazzák.

0 Ft-ért szereplő terméket NEM árusítunk! ha ilyet talál, az rendszerhiba lehet kizárólag, mely 48órán belül javításra kerül informatikusaink által.

Bolti kedvezményes áraink:

EZÚTON FELHÍVJUK MINDEN KEDVES LEENDÓ ÚJ VÁSÁRLÓNK FIGYELMÉT ARRA, HOGY AJÁNDÉKAINK / PLUSZ KEDVEZMÉNYEINK KIZÁRÓLAG HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ESETÉN ÉRVÉNYESEK, BOLTI ÁTVÉTEL ESETÉN VÁLASZTANI LEHET A BOLTI KEDVEZMÉNYES ÁR (piros négyzetben), VALAMINT AZ AJÁNDÉK KÖZÖTT - MINDKETTŐT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ODAADNI. (kivéve, ha külön bolti akciónk van) Megértésüket köszönjük.
BOLTI ÁR KIVÁLASZTÁSA ESETÉN KIZÁRÓLAG SZEMÉLYES BOLTI ÁTVÉTEL VÁLASZTHATÓ. Bolti átvétel esetén a bolti árhoz hűségpont nem jár.

Megrendelés

Kérjük, hogy a kiválasztott termékeket helyezze a kosarába. (a termék csomagolása változhat - a képek illusztrációk) A kosár tartalmát szabadon változtathatja. Kérjük, ellenőrizze a kosárba helyezett termékeket és annak árait is (kosár tartalma - megnéz).
Ha az ellenőrzést követően megtöltött kosarában lévő valamennyi terméket megrendeli, válassza a Pénztár gombot.

A kupon beváltása sorban tudja beváltani előző vásárlásaikor esetlegesen kapott kuponjait (egyszerre 1db-ot) azok sorszámát feltűntetve, illetve hűségpontjait, melyhez a kódot kell bemásolnia.
Egy kupon egyszer használható fel, ekkor  programunk ellenőrzi és ezután rendszerünk letíltja a felhasznált kupont.
(Amennyiben kuponja vagy hűségpontjai beváltása nehézségbe ütközne, kérjük azonnal vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik segítenek az érvényesítésben.)

Válassza ki a regisztráció során megadott szállítási címet, vagy ha más címre szeretné kérni a szállítást, kattintson az "új cím" linkre.
A "tovább" gombra kattintva eljuthat a számlázási címhez.
Újabb tovább gomb esetén megtekintheti a vásárlás részleteit, majd a "vásárlás" gombra kattintva megrendeli a termékeket.
Rendelésével kapcsolatos információkat irodánk 24 munkaórán belül visszaigazolja az ön által megadott e-mail címre, melyben ön ellenőrizheti annak részleteit. Személyes átvétel esetén (bolti) munkatársunk telefonon vagy e-mailen felveszi Önnel a kapcsolatot az átvétel időpontjának egyeztetése miatt.
Ha az Ön által megadott elérhetőségek egyikén sem tud munkatársunk Önnel időpontot egyeztetni a megrendelésétől számított 48 órán belül, akkor megrendelését semmisnek tekintjük.

Személyes átvétel esetén válassza a "bolti átvételt" és a bolti árakat. (amennyiben van az adott terméknél külön). 

A megrendelés lemondásának módja és feltételei

Megrendelését munkatársunk telefonos / emailes visszaigazolásáig vagy visszaigazolásakor még megváltoztathatja. Ez esetben hívja a 0630 952 7365 vagy 0630 568 2936 telefonszámot, vagy írjon az info@gordi.hu email címre. Mindkét esetben kérjük hivatkozásul a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelési számot megadni szíveskedjen.

Szállítással kapcsolatos költségek (házhozszállítás menüpont alatt, IDE kattintva megtekintheti).
Magyarország területén belül 9000Ft felett a házhozszállítás DÍJMENTES! Csomagolási költség NINCS!
Szállítónk a Sprinter futárszolgálat 150kg-ig, afelett 0-24 Futárszolgálat szállít.
Szállítás esetén közvetlenül egyeztethet a Futárszolgálattal az sms/email-ben megkapott csomagszámra hivatkozva. 
Sprinter Futárszolgálat: 06 1 347 3000 


Megrendelését Budaörsön személyesen is átveheti üzletünkben előzetes időpont egyeztetéssel!
Cím: 2040 Budaörs, Gyár u. 2. BITEP telep (Bejárat az 1-es út felöl. (1-es kapu: Trend 2, Aldi áruház, Posta) Sorompó után 400m jobb oldalon zöld-fehér épület. (Bánki Donát u. - a telepen belül)
Nyitvatartás: kapcsolat menüpont alatt

Megrendelését értesítést követően 48 óráig áll módunkban tárolni. - ettől hosszabb időt írásban / telefonon kérhet és egyeztethet kollégáinkkal. 

Új házhozszállítási időpont

Ha házhozszállítást igényel és az meghiúsul, munkatársunk a szállítónktól kapott értesítés után megkísérel Önnel új házhozszállítási (átadási) időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a házhozszállítást ismét megkíséreljük. Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk, vagy nem választ új időpontot, úgy a terméket személyesen veheti át irodánkban költségmentesen 3 munkanapon keresztül.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk

Az ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, hogy SÉRÜLT vagy HIÁNYOS terméket NE vegyen át futárunktól, azt küldje vissza, azonnal jelezze felénk és mi a legrövidebb időn belül pótoljuk egy sértetlen termékkel saját költségünkön. Ha ön a megrendeléstől eltérő hibás szállítás miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét a panasz kivizsgálása után eredmény szerint visszafizetjük.

Amennyiben futárunknál leigazolja írásban a sérülésmentes és teljes átvételt, ezt követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat sajnos már nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit küldje az info@gordi.hu címre.
Reklamáció esetén az info@gordi.hu e-mail címen várjuk észrevételeit, amelyekre 48 órán belül írásban reagálunk.

Fizetési feltételek

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételekről szóló számlát személyes átvétel esetén készpénzben és bankkártyával egyenlítheti ki üzletünkben. Kiszállítás választása esetén a számlát kiegyenlítheti bankkártyás fizetéssel oldalunkon keresztül, ahol átjut a CIB Bank biztonságos oldalára és ott biztonságosan fizethet kártyájával, átvételkor futárunknál készpénzben (utánvéttel), vagy egy összegben előre utalva átvétel előtt (jóváírás 100Ft)
Szerződéses partnereink esetében a szerződésben rögzített fizetési feltételek a mérvadók.

Mire figyeljen a vásárláskor

- Olvassa el az termékek ismertetését, a megrendelés menetét, a vásárlás kondícióit és a szállítás feltételeit!
- Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

Bankkártyás fizetés esetén a fizetési módnál a bankkártyás fizetést kell kiválasztani, majd ezt követően a tovább gombra kattintás után elfogadni a használati feltételeket és a rendelést jóváhagyni. Ezután oldalunk átviszi Önt a CIB Bank saját biztonságos oldalára, melyen keresztül a fizetést intézheti, az ott leírtak alapján. 

GARANCIA

Termékek csomagolására az átvétel megtörténtéig, a termékek beltartalmára a felbontásig (de legkésőbb az átvételtől számított 24 órán belül) garanciát vállalunk.
Sérült csomagolású terméket NE vegyen át, NE bontsa fel, azt küldje vissza és raktárkészlettől függően 48 - 96 órán belül cseréljük.

Jogszabályi háttér
Az ide vonatkozó jogszabály: 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.
Ilyen esetek az alábbiak:

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ.
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
  • Bontott, sérült csomagolás esetén. Tárolási hibából adódó szavatosság vesztés esetén.


A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.
Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, két teendője van.

1. A termék kézhez vételétől számított 2 munkanapon belül jelezze szándékát felénk elérhetőségeink valamelyikén. Ennek módjai:

  •     Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
  •     E-mailben történő jelzés esetén az e-mail feladásának dátuma mérvadó.
  •     Telefonon történő jelzés alkalmával a telefonhívás dátumát vesszük figyelembe.


2. A terméket személyesen, postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére (2040 Budaörs, Gyár u. 2.). Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Igény szerint a cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kérjük, kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, tárolására, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából, tárolásból eredő károknak megtérítése a vásárlót terheli!

Önnek ezután nincs több teendője. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videókamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (Például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt.) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül GORDI.HU Webáruház a vásárló által írásban megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát.

Jogszabályi háttér

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

"4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát
a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.
(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra.
(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Adatkezelés

A webáruház használata során a gordi.hu részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a gordi.hu alvállalkozója. (Pl: futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a gordi.hu kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a gordi.hu megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése illetve a regisztráció folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a gordi.hu bizalmasan kezeli, leiratkozás kérhető a kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@gordi.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a gordi.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson az ALÁBBI LINKRE.

Figyelmét megköszönve,

Kellemes vásárlást kíván: GORDI.HU Csapata