akiket_tamogatunk

Weboldal / Facebook / Hírlevél hirdetési áraink
GORDI.HU

Google plus

Oldalainkat 74 vendég és 1 tag böngészi

Házhozszállítás

Szállítási díjak

 


Budapest

Árak
(bruttó)


Vidék

Árak
(bruttó)

Utánvét esetén
9.000 Ft felett


 0 Ft!

Utánvét esetén
9.000 Ft felett


0 Ft!

Előreutalás /bankkártyás fizetés esetén 9.000 Ft felett


0 Ft!

Előreutalás /bankkártyás fizetés esetén 9.000 Ft felett


0 Ft!

7,000-9,000 Ft között

0 Ft!

7,000-9,000 Ft között

0 Ft!

7.000 Ft alatti vásárlás esetén


  1390 Ft

7.000 Ft alatti vásárlás esetén


1390 Ft

Személyes átvétel esetén


KEDVEZMÉNY

Személyes átvétel esetén


KEDVEZMÉNY

Kreatív termékeknél 10.000Ft alatt

1390 Ft

Kreatív termékeknél 10.000Ft alatt

1390 Ft

Kreatív termékeknél 10.000Ft felett

0 Ft!

Kreatív termékeknél 10.000Ft felett

0 Ft!

 17.00 utáni ingyenes szállítás kérése az alábbi városokba lehetséges:

Martonvásár, Velence, Gárdony, Sukoró, Agárd, Budaörs, Törökbálint, Budakeszi, Érd, Biatorbágy, Páty, Diósd, XI. kerület Budaörs felé eső része, XXII. ker. egyes részei

Igényét jelezze rendelésekor a megjegyzés rovatban. 

 

Szállítási határidő

Minden termék oldalán feltüntetjük a szállítási határidőt (tápok esetében általában 1-2 munkanap*, egyéb termékeknél általában 1-5 munkanap*). Amennyiben egyidejűleg több, eltérő szállítási határidejű terméket rendel, a leghosszabb szállítási határidő érvényes.

* készlettől függően változhat

Házhoz szállítási információk

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni vagy PickPack pontra kérni csomagját. (15kg-ig). A gordi.hu megrendeléseit a 0-24H illetve a Sprinter csomagszállító cég illetve saját kollégáink kézbesítik. A szállítási címtől és a csomag méreteitől / tömegétől függően a legideálisabb szállítót választjuk. Amikor csomagját átadjuk a szállítónak automatikusan telefonon vagy e-mailben is értesítjük.

Sikertelen kézbesítés esetén

Felhívjuk figyelmét, hogy Futáraink összesen kétszer kísérlik meg a kézbesítést! Természetesen lehetőség van telefonon keresztül is módosítani a csomag kiszállításának időpontját, ebben az esetben hívjon minket a gordi.hu valamelyik elérhetőségén.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. Banki utalás esetén a fizetendő végösszeget kérjük a kapcsolat menüpontban megadott bankszámla számra utalni. Előre utalás és bankkártyás előre fizetés esetén a csomag összeállítás az összeg számlánkra érkezése után kezdődik meg. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és NE vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

GORDI.HU