Kérjük vegye figyelembe a következőket:
LOW STARCH: Az alacsony szénhidrátfelvétel csökkenti az evés utáni vércukorszintet.
GLUCO MODULATION: Az alacsony glykaemiás indexű gabonafélék (kukorica) mérséklik az evés utáni vércukorszint-emelkedést.
ANTIOXIDANT COMPLEX: A diabetes mellitus oxidatív stresszt idéz elő, ez utóbbi pedig a cukorbetegséggel járó idült szövődmények kialakulását vonja maga után. A nagy mennyiségű antioxidáns segít ennek leküzdésében.
ÖSSZETÉTEL: hús és állati származékok, növényi eredetű származékok, gabonafélék (kukorica), ásványi anyagok, olajok és zsírok.
ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 120 NE, E1 (Vas): 5 mg, E2 (Jód): 0,017 mg, E4 (Réz): 0,1 mg, E5 (Mangán): 1,7 mg, E6 (Cink): 16 mg.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 9% - Nyersolajok és -zsírok: 4% - Nyershamu: 1,5% - Nyersrost: 2,4% - Nedvesség: 80% - Omega-6 esszenciális zsírsavak: 0,7% és omega-3 esszenciális zsírsavak: 0,025% - Összes cukor tartalom: 0,7% - Keményítő: 1,6% - Szénhidrátok: 3,1%.
Banki fizetési tájékoztató
Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről