x 

Üres Kosár

Antilax BactoFerm 100g

Nincs kép beállítva
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár: 2790 Ft
Elérhetőség: 2-3 munkanap

Különleges táplálási igényeket kielégítő (diétás) kiegészítő takarmány borjak, malacok, bárányok, gidák és csikók részére.

Az élettani (fiziológiás) emésztés stabilizálása akár 4 hétig. Víz és elektrolit egyensúly stabilizálása, mely az élettani emésztést támogatja 1-7 napig.

Emésztési zavarok (hasmenés) veszélye esetén, azok tartalma alatt vagy azokból való lábadozáskor.

A BacktoFerm a következő funkciókat látja el az emésztőrendszerben:

  • pótolja a hasmenéses megbetegedések során fellépő folyadék- és elektrolitveszteséget,
  • helyreállítja a sav-bázis egyensúlyt
  • könnyen felhasználható energiaforrás,
  • védőréteget képez a bélnyálkahártyán, megakadályozza a baktériumok behatolását valamint a méreganyagok felszívódását
  • támogatja a táplálékkal fontos bélbaktériumok szaporodását
  • korlátozza a patogén baktériumok túlélésének feltételeit az élő lactobacillus kultúrák nagy adhéziós és abszorpciós képességgel rendelkeznek, ami fontos a fiziológiás emésztés, a toxinok és ágenseik eltávolítása szempontjából.
  • fontos vitaminok, aminosavak és vas forrása

 Etetés módja:

Ital formájában tálaljuk, melyet 100 g por 1 liter langyos vízben való feloldásával készítünk.

Összetevők: 40% szőlőcukor, 23,6% takarmány-összetevők (banánliszt, zabliszt, gumifa liszt, szentjánoskenyérliszt), 18,5% apufra elektrolitok (nátrium-klorid, kálium-citrát, nátrium-hidrogén-karbonát, kalcium-klorid-dihidrát), 10,00% Veyxin Lacto Ferm-Premix, Laktobacillus kultúrákat tartalmazó erjesztett tejpor, 1,00% aromás gyógynövények kivonata

Az emulgeált keverék 1 kg-ban: 40 000 mg glicint, 10 000 mg L-lizint, 10 000 mg DL-Mentiont, 1 300 mg L-6hrenitint , 600 mg vas, 290 mg E-vitamin

Analítikai összetétel:  6,20% N-anyagok, 1,80% zsír, 15,50% hamu, 1,50% rost, 0,55% magnézium, 3,20% nátrium, 2,88% klorid, 1,00 = lizin


Banki fizetési tájékoztató
Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről