akiket_tamogatunk

Weboldal / Facebook / Hírlevél hirdetési áraink
GORDI.HU

Google plus

Oldalainkat 64 vendég és 1 tag böngészi

Charmil permet 100ml
E-mail
3.300 Ft
(27% ÁFÁVAL)

7 hűségpont

Mennyiség:

Gyógynövényes külsőleges sebgyógyító, hámosító hatású permet

 

A Charmil egy kétféle gyógynövény olaját tartalmazó, széles hatásspektrumú sebgyógyító, hámosító hatású, rendkívül hatékony szórópermet formátumú készítmény. Népszerű, hatékony formula (az Ayurveda gyógyászatban sebgyógyító, baktérium- és gombaölő, rovarriasztó tulajdonságairól ismert) Pongamia glabra és Cedrus deodara gyógynövényekkel.
 
Javallott legkülönfélébb eredetű (szúrt, vágott, horzsolt, harapott, tépett, égetett, forrázott, műtéti, stb.) sebeknek, valamint ekcémás, gennyedző bőr kiegészítő kezelésére. Viszketést, irritációt csökkentő, hámosító hatású. Gyors és tiszta sebgyógyulást eredményez.Állatorvosi tapasztalatok szerint különösen nagy hatékonysággal alkalmazható a meleg és nedves nyári hónapok alatt, amikor a megfelelő környezeti feltételek elősegítik a mikrobák elszaporodását, a legyek jelenléte pedig a sebek lárvával történő fertőződését. A különleges szórópermet formátum biztosítja az időjárásnak ellenálló konzisztenciát, a kiváló behatoló erőt, a könnyű felvihetőséget és eloszlathatóságot.

 
Használati előnyök:
Antibiotikumot vagy más szintetikus anyagot nem tartalmaz. Nincs meg a rezisztencia kialakulásának veszélye, így hosszú távon is hatékonyan alkalmazható. 
Kizárólag természetes összetevőkből készül, ökológiai gazdálkodásban is alkalmazható. 
Környezet- és állatbarát készítmény. 
Gyors hatású, gazdaságos.
Könnyen felszívódik, kényelmesen alkalmazható.

Szállítási határidő: