akiket_tamogatunk

Weboldal / Facebook / Hírlevél hirdetési áraink
GORDI.HU

Google plus

Oldalainkat 173 vendég és 4 tag böngészi

ARION Breeder Starter 20 kg
E-mail
20.500 Ft
(27% ÁFÁVAL)

41 hűségpont

Átvételi mód

Mennyiség:
19500 Ft
Átvételi mód

BOLTI ÁR
Bolti ár esetén egyéb ajándék/kedvezmény nincs!

ARION BREEDER Starter

A kölyökkutyák emésztőrendszere számára óriási lépést jelent az átállás az anyatejről a szilárd táplálékra. Ezek a napok meghatározó jelentőséggel bírnak több szempontból is: az első élmények meghatározzák a kiskutyák táplálkozáshoz való viszonyát, és megalapozzák az emésztőszervek megfelelő működését. A kifejezetten erre az átmeneti időre kifejlesztett ARION BREEDER Starter kutyatáp megfelelő összetétele és jól fogyasztható állaga biztosítja a kölykök folyamatos és magas szintű ellátását.

A táp szemcséinek kialakítása áztatás mellett tökéletes átmenetet kínál a folyékony és szilárd táplálék között, így téve zökkenőmentessé a bélrendszer alkalmazkodását az új feladatokhoz. AZ ARION BREEDER Starter kutyatáp összetétele kiemelkedő koncentrációban tartalmazza a kölykök számára szükséges tápanyagokat, és a vemhes valamint szoptatós szuka táplálására is alkalmas. Kiváló alapanyagai segítenek, hogy az anyakutya a „gyermekágyon” túl is megőrizze a kondícióját.

Az ARION márka már kölyökkortól biztosítja a tápokban a magas antioxidáns-tartalmat. A gyökfogóknak is nevezett antioxidánsok semlegesítik a szabadgyököket, amelyek ugyan a test természetes működése során is létrejönnek, de a környezetszennyezés és egyéb környezeti hatások (pl. stressz) fokozzák a termelődés mértékét.

Az átállási időszakot követően a kölyköket a méretüknek (és eseteges egyedi érzékenységüknek)  megfelelő kölyök táppal javasoljuk tovább etetni.

ÖSSZETÉTEL

Csirkehús, növényi fehérje kivonat, rizs, állati zsiradék, kukorica, szárított hal, kukorica fehérje-kivonat, szárított egésztojás, hidrolizált csirkemáj, cukorrépapép, élesztő, finomított halolaj.

Beltartalmi értéke

Nyers fehérje: 40%, nyers zsír: 20%, nyers hamu: 7,3%, nyers rost: 2,5%, nedvesség tartalom: 9%, kálcium: 1,4%, foszfor: 1,1%, szodium : 0,4 %, magnézium 0,1%, omega-3: 0,4%, omega-6: 2,2%

 

Szállítási határidő: