akiket_tamogatunk

Weboldal / Facebook / Hírlevél hirdetési áraink
GORDI.HU

Google plus

Oldalainkat 109 vendég és 2 tag böngészi

Héry szárazsampon világos szőrre spray 150ml
E-mail
3.700 Ft
(27% ÁFÁVAL)

7 hűségpont

Mennyiség:

A Száraz sampon fehér szőrre szárazon és kíméletesen tisztítja a szőrt, miközben szagtalanító hatással is rendelkezik. Alkalmazása során a természetes növényi alapú por felszívja a szennyeződést, a zsírt és a nedvességet a bundáról. A bőrt nem szárítja.

A Száraz sampon fehér szőrre kíméletesen tisztítja a szőrt, miközben szagtalanító hatással is rendelkezik. Alkalmazása során a természetes növényi alapú por felszívja a szennyeződést, a zsírt és a nedvességet a bundáról. A bőrt nem szárítja.
Termékforma: Külsőleges por spray.

Adagolás és alkalmazás módja: Használat előtt felrázandó! Permetezze a terméket a szőrre, miközben a szőrt a növekedési iránnyal szemben fésüli. Három percig hagyja állni, majd alaposan fésülje ki, hogy eltávolítsa a száraz sampont a magába szívott kosszal, zsírral és nedvességgel együtt. Ügyeljünk arra, hogy a készítmény ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába.
A készítmény összetétele: Kukoricakeményító, Hexyl cinnamal, Amyl cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Geraniol, Benzyl salicylate, Eugenol, Petroleum distillates, Parfum, Propán, Bután, Izobután

Szállítási határidő: