akiket_tamogatunk

Weboldal / Facebook / Hírlevél hirdetési áraink
GORDI.HU

Google plus

Oldalainkat 86 vendég és 1 tag böngészi

Héry leheletfrissítő és fogkő elleni spray 125ml
E-mail
2.990 Ft
(27% ÁFÁVAL)

6 hűségpont

Mennyiség:
 • Csökkenti a fogkövet, frissíti a leheletet, védi a fogzománcot.
  Nátrium-fluoriddal.
  Állatorvosi felügyelet alatt kifejlesztve - Természetes PH - Hypoallergén

  A Leheletfrissítő és fogkő elleni spray tökéletes megoldást nyújt a száj- és foghigiéniai problémákra, melyeket a fogkő okoz. Ez az exklúzív összetétel, melynek alapja a nátrium-fluorid, elősegíti a zománc védelmét, és csökkenti a fogkő kialakulását. A cink-sóval összekapcsolva pedig, az antiorganikus és anitszeptikus tulajdonságai révén, segít frissen tartani kutyája leheletét Rendszeres használatával csökkentheti a fog körüli (íny) betegségek kockázatának kialakulását.
  A Leheletfrissítő és fogkő elleni spray segít megelőzni a fogkövesség okozta szájhigiéniai problémákat. Nátrium fluorid tartalma elősegíti a zománc védelmét és csökkeni a fogkő kialakulását. Cink-klorid tartalmánál fogva segít frissen tartani kutyája leheletét. Rendszeres használatával csökkentheti a fogíny betegségek kockázatának kialakulását.

  Adagolás és Alkalmazás módja: Használat előtt felrázandó! Permetezze az ínyre, egészen a hátsó tépőfogakig, hogy a nyálkahártya tökéletesen átitatódjon.
  A készítmény összetétele: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Zinc chloride, Triclosan; Xantham Gum, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Aroma.

Szállítási határidő: