akiket_tamogatunk

Weboldal / Facebook / Hírlevél hirdetési áraink
GORDI.HU

Google plus

Oldalainkat 90 vendég és 2 tag böngészi

Akiket támogatunk

 

   


A Konrad Lorenz Természet- és Állatvédő Egyesületet több zsák kutyaeledellel és egyéb kiegészítőkkel támogattuk (etetőtál, póráz stb.) A kutyusok nagyon örültek neki :)

 

A Budapesti székhelyű Futrinka Egyesület 2006-ban alakult.
Az Egyesület három fajtamentő csoporttal – magyar vizsla, német dog, tacskó –, illetve egy esélytelen, hátrányos helyzetű keverék és fajtatiszta kutyákon segítő ún. alap tevékenységi csoporttal rendelkezik. Összesen évente több mint 450 kutyának adunk új esélyt.
A felelős állattartás elvét követve minden kutyánk ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, egyedi azonosító chippel, előzetes beszélgetés, ismerkedés után, örökbefogadási szerződéssel kerülhet gazdához.

A Futrinka Egyesület nem rendelkezik saját telephellyel, kutyáink egy része egy bérelt kennelsoron kerül elhelyezésre, illetve ideiglenes befogadóknál is vannak védenceink. A kennelsor lakóit hétköznaponként egy fizetett, hozzáértő alkalmazott, hétvégenként az Egyesület önkéntesei látják el.

A kutyákat külön kennelekben helyezzük el, így mindegyikük számára biztosított a nyugodt pihenés lehetősége, illetve az élelmet is a saját tempójukban, mások által nem zavartatva fogyaszthatják el. Minden nap többször sétálhatnak, igyekszünk kialakítani a napi ritmust, hogy szobatisztává válhassanak, megismerjék a pórázt és a felszabadult, gondtalan játék örömét, összebarátkozhassanak más kutyákkal.

 http://www.youtube.com/user/FutrinkaAssociation

 A gondozott kutyák döntő többsége kan, sajnos őket nehezebb, időigényesebb örökbeadni, így átlagosan is hosszabb időt töltenek a gondozásunkban még a fajtatiszta, fiatalabb egyedek is. A legtöbb mostani mentvényünk gyepmesteri telepről érkezett, de ehhez képest alig marad el a gazdától vagy más menhelyről átvett kutyák száma. A kutyáink közül sokan tárnoki kennelsorunkon, a többiek vagy másik fizetős panziós helyen vagy szerencsés esetben ideiglenes befogadónál.

 A mi szerepünk megteremteni a hidat a rosszból a jóba ezeknek a kutyáknak a számára.

Esélytelen kutyából egészséges, vidám, boldog kutyát varázsolni. Varázsolni, mert sokszor a semmiből tesszük!

Fórumain, ahol naprakész információ található:

www.futrinkautca.hu

www.facebook.com/magyarvizslasos
www.facebook.com/nemetdogsos
www.facebook.com/tacskosos
www.facebook.com/FutrinkaAlap
www.facebook.com/futrinkaegyesulet

E-mail: info@futrinkautca.hu

Adószám: 18258473-1-43

Bankszámlaszám: 10404089-49575251-57561000  (K&H Bank)